Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Cursus Zorgverhuizer blijft uniek

Nu al 120 Zorgverhuizers opgeleid
Cursus Zorgverhuizer blijft uniek
Alweer voor de achtste maal hebben Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos de opleiding tot Zorgverhuizer verzorgd voor de verhuizers van Mondial Movers. De opleiding tot Zorgverhuizer is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Mondial Movers en het Horizon College in Alkmaar.

Nu hebben al 120 verhuizers het felbegeerde diploma behaald en zij kijken na afloop van de cursus terug op een geslaagd geheel. Ze weten dat ze met het diploma op zak hun werk bij zorginstellingen nog beter kunnen verrichten. Dat dat ook daadwerkelijk zo is blijkt wel uit het gegeven dat sinds de start van de opleiding de tevredenheid bij de opdrachtgevers enorm is toegenomen en dat heeft tot resultaat gehad dat Mondial Movers, Unit de Zorg, inmiddels meer dan 60% van alle zorginstellingen in Nederland tot haar opdrachtgevers mag rekenen.

Ook deze keer werd het geheel weer afgesloten met de diplomauitreiking door Tom Stuij, de directeur van Mondial Movers en de traditionele groepsfoto, met de lachende gezichten van: Margreet Zetsma, Annemarie Hoenderdos,Jan Lindenburg, Geert Haverkort, Adrie van den Berk, Henk Versteeg, Marcel van der Toorn, Donny Beentjes, Willem Versteeg, Robby de Leeuw, Wouter Schutte, Randy Uittenbogaard, Anton vd Net, Micha Dirks, Wim van Kempen, Jurry de Vries, Melvin van Veen en Kevin Galjé. Ze vertegenwoordigden 8 Mondial Verhuisbedrijven.