Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Cursus leefstijl in Alblasserdam

Bij Mondial Movers in Alblasserdam is de eerste cursus Leeftstijl in het kader van het Sectorplan Transport & Logistiek afgerond. Deelnemers aan deze cursus waren een 22-tal ervaren verhuizers, die met deze cursus nog beter de verantwoording kunnen nemen voor hun eigen leefstijl en werkvermogen.

cursus verhuizer

Deelnemers: Randy Uittenbogaard, Anton van der Net, Jan van der Kooij, Bram Boxma, Jilles Groenendijk, Stephan Huisman, Hans Rollé, Taco de Haan, Wesley Hemmers, Perry Kooijmans, Harvey de Vries, Maykel Janssen, John den Heijer, Patrick Barends, Maurice Hertog, Johan Angevaare, Jeffrey Hooijmans en Ben Bolleboom.

KICKwerkt, het opleidingsinstituut uit Hilversum, heeft de training in blokken van ieder 1 uur met twee verschillende trainers verzorgt. De training is zo ingedeeld om de deelnemers goed te laten ervaren wat je kunt doen voor een evenwichtige leefstijl en werkvermogen.

Trainer Paul Vogelaar heeft de verhuizers laten ervaren hoe het komt dat we vaak excuses verzinnen om niet te hoeven veranderen en heeft geholpen bij het maken van een plan om dit wel te doen. Een sport/bewegingscoach heeft de deelnemers tijdens de training ook getest op conditie, kracht, lenigheid, BMI en bloeddruk om de huidige conditie goed in beeld te brengen. Onderstaand een overzicht van de scores, op een schaal van 1. Goed 2. Kan verbeteren 3. Heeft actie nodig.

BMI 1.6
Conditie 1.7
Kracht 1.1
Lenigheid 2.1
Bloeddruk 2.1

De verhuizers vormden een leuke groep en deden enthousiast mee aan de verschillende blokken in de training. De training is afgesloten met het persoonlijk opstellen van doelstellingen op het gebied van voeding en beweging, waar de verhuizers de komende tijd aan kunnen werken.

De deelnemers kwamen dit keer van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht, Mondial De Graaf Verhuizingen uit Alkmaar, Mondial VSN Verhuizingen uit Nieuwegein, Mondial Vlugo Verhuizingen uit ’s-Hertogenbosch en Mondial Verhuisbedrijf Henneken uit Zoetermeer.

Inzetbaarheidsroute Sectorplan Transport & Logistiek

Deze training is als onderdeel van het onderwerp duurzame inzetbaarheid uit het sectorplan Transport & Logistiek, als extra stimulans om werknemers zelf meer hun verantwoordelijkheid te laten nemen om duurzaam inzetbaar te blijven, gehouden. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, gelooft dat vriendelijke, betrokken en gemotiveerde medewerkers doorslaggevend zijn om de dienstverlening goed te laten verlopen. Daarom is het belangrijk dat medewerkers gezond kunnen blijven verhuizen, met de juiste passie en plezier.