Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Cultuur snuiven in Zoetermeer voor SMA-patientje Joey

Wim Giesselbach is bedrijfsadviseur van Mondial Movers maar ook cabaretier. Voor de productie van Wereldvrienden heeft hij de planken verlaten. Hij staat achter de coulissen. Samen met zijn vrouw Merle regisseert en promoot Wim het theaterstuk Wereldvrienden. Deze productie mag je niet missen!

Zondag 30 januari 2011, 14.00 uur
Stadstheater Zoetermeer

Wereldvrienden

We gaan terug in de tijd. Naar de voorvaderen van Joey. Bij Joey is door middel van DNA-onderzoek de ziekte SMA2 aangetoond. Hij heeft de ziekte van zijn voorvaderen. Dat is heel spijtig. Gelukkig heeft hij via zijn DNA ook nog mooie en goede dingen meegekregen.
In een creatieve, grappige en muzikale vorm worden vooral deze mooie en goede dingen op het toneel tot uiting gebracht. Terwijl de ernst van de ziekte SMA2 niet wordt vergeten. Veel culturen zullen de revue passeren. Zo komen we vanuit de Duitse, Indonesische, Chinese, en Arabische cultuur terecht bij de Friese en Weense cultuur.

Theater BeNefiet

Wim en Merle hebben samen een theatergroep opgezet die BeNefiet optreedt ten gunste van mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking in Nederland en België. De opbrengst van Wereldvrienden komt ten goede aan het SMA-patientje Joey en verder onderzoek naar de spierziekte. Mondial verhuisbedrijf Henneken is één van de sponsoren.