Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe coördinator voor De Verhuisfamilie gezocht!

Vrijwilliger John van den Berg heeft woensdag 30 augustus 2017 afscheid genomen van stichting De Verhuisfamilie. De stichting coördineert verhuizingen voor mensen die daar zelf de financiële middelen en het sociale netwerk niet voor hebben. Daarbij wordt er samengewerkt met vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers. De stichting is per direct op zoek naar een nieuwe coördinator.

John van den Berg coördinator stichting De Verhuisfamilie

John van den Berg werkte als coördinator bij stichting De Verhuisfamilie.

John van den Berg is als vrijwilliger bijna een jaar werkzaam geweest als coördinator voor De Verhuisfamilie. Hij gaat de club verlaten omdat hij zijn zoektocht naar een betaalde baan succesvol heeft afgesloten: op vrijdag 1 september begint hij namelijk met zijn fulltime baan als boekhouder bij UTB, een specialist in motorolie.

Hij werd op zijn laatste dag bij de Verhuisfamilie in het zonnetje gezet met een gezellige bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje namen de medewerkers van Mondial Movers Alblasserdam afscheid van deze topper, die zich altijd met hart en ziel heeft ingezet voor De Verhuisfamilie.

“De Verhuisfamilie gaat mij namelijk aan het hart. Ik heb hier tot op de dag van vandaag altijd met veel plezier gewerkt. Het is voor mij dan ook een dubbel gevoel om weg te gaan. Aan de ene kant is het jammer om met dit vrijwilligerswerk te stoppen, maar aan de andere kant ben ik natuurlijk erg blij dat ik per 1 september 2017 weer aan de slag kan met een fulltime baan.”

Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is in 2014 opgericht en werd al direct uitgeroepen tot het beste goede doel van Nederland. Het doel is om mensen te helpen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen, bijvoorbeeld omdat het te duur is geworden of niet meer toegankelijk is vanwege een beperking. Deze ‘familie’ coördineert de verhuizing en regelt daartoe de vrijwilligers en professionele hulp van een Erkend verhuisbedrijf. Nog belangrijker dan dat, zorgt de stichting ervoor dat iemand zich minder eenzaam voelt.

Nieuwe coördinator gezocht!

Stichting De Verhuisfamilie is per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die aan de slag wil als coördinator. Het aantal uur voor deze functie is in overleg te bepalen, met daarbij een minimum van 8 uur in de week. Meer uren is uiteraard mogelijk!

De werkzaamheden bestaan uit:

  •  de aanvragen van hulpverleners (of andere instanties) in behandeling nemen;
  • het coördineren van de verhuizing: een vrijwilligersorganisatie en erkend verhuisbedrijf aan elkaar koppelen

Voor deze vrijwilligersfunctie zijn we op zoek naar een echte regelneef: iemand voor wie plannen en organiseren een tweede natuur is. De vrijwilligersfunctie mag – onder voorwaarden – ook ingevuld worden als je een uitkering ontvangt.

Wat wij bieden:

  • Een prachtige vrijwilligersfunctie die veel voldoening geeft!
  • Een werkplek (computer en telefoon) op het kantoor van de stichting in Alblasserdam. In de beginperiode is er bovendien ruim de tijd om ingewerkt te worden.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie: 078 699 0333 of [email protected].
Kijk voor meer informatie op www.deverhuisfamilie.nl.