Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Contract Polygon – Mondial Movers

Robert van Maasakker, directeur van Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht, heeft samen met Marlies J. van der Meulen-Sahni, algemeen directeur van Polygon, zijn handtekening gezet onder het meerjarig samenwerkingscontract tussen reconditioneringsbedrijf Polygon en Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer.

Verhuizer polygon mondial movers

De verhuizer uit Maastricht wordt, namens Mondial Movers, het centrale contactpunt voor verhuiswerkzaamheden die, in het kader van schadeherstel,  uitgevoerd moeten worden door Polygon Nederland. Mondial Centrum Verhuizingen ontvangt via het eigen callcenter 24/7 alle verhuisopdrachten en ziet er op toe dat deze worden uitgevoerd door het netwerk van Mondial-verhuisbedrijven door heel Nederland.

Polygon is de specialist in het herstellen van water- en brandschade, het opsporen van lekkages en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Polygon beperkt en beheerst de gevolgen van water, brand en klimaat. De oplossingsgerichte aanpak bestaat uit de optimale inzet van mensen, kennis en technologie.

Polygon is Europees marktleider op het gebied van calamiteiten en schadeherstel. Dankzij een team van 2.900 medewerkers werkzaam in 14 landen, continue 24/7 beschikbaarheid en een uitgebreide voorraad aan apparatuur zijn zij snel en doeltreffend in staat om op calamiteiten te reageren. Jaarlijks werkt men aan 250.000 projecten.

Mondial Centrum Verhuizingen Maastricht

De verhuizer uit Maastricht, Mondial Centrum Verhuizingen, verhuist al sinds 1943 particulieren en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. De verhuizer beschikt over een uitzonderlijk dienstenpakket en verzorgt alle soorten verhuizingen, van bedrijfsverhuizingen tot kunsttransport en van emigratie tot zorgverhuizing. Daarnaast maken veel klanten gebruik van de verschillende opslagfaciliteiten en het inboedelhotel van Mondial Centrum. Het bedrijf is de zuidelijkste van de 28 vestigingen van Mondial Movers in Nederland.