Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Contract Lucrum en Mondial Movers

Lucrum en Mondial Movers ondertekenen overeenkomst De Stichting Lucrum

Andries Melchers (Lucrum) en Tom Stuij (Mondial Movers) ondertekenen overeenkomst
De Stichting Lucrum heeft een meerjarig contract afgesloten met Mondial Movers, De Zorgverhuizer van Nederland.

Na een selectieprocedure heeft Lucrum, de inkoop- en samenwerkingsorganisatie van een dertigtal grotere bij De Zorg betrokken organisaties, besloten de komende jaren Mondial Movers als huisverhuizer te gaan inzetten.

Door de samenwerking tussen Lucrum en Mondial Movers krijgen de aangesloten zorginstellingen de gelegenheid gebruik te maken van de dienstverlening van Mondial Movers, terwijl de synergievoordelen van de samenwerking tussen de zorginstellingen volledig tot zijn recht zullen komen. Een duidelijke win-win-winsituatie.

De gediplomeerde zorgverhuizers van de 28 zelfstandige vestigingen van de Mondial Verhuisbedrijven, zullen al volgende week onder de voorwaarden van de door Andries Melchers (directeur Stichting Lucrum) en Tom Stuij (algemeen directeur Mondial Movers) getekende overeenkomst aan de slag gaan binnen de zorginstellingen. Over enkele maanden zullen alle bij de Stichting Lucrum aangesloten instellingen waarschijnlijk wel kennisgemaakt hebben met de unieke formule die Mondial Movers, De Zorgverhuizer van Nederland, hanteert.

Piet de Vries (accountmanager van de Unit De Zorg van Mondial Movers) en Marcel de Waal (commercieel directeur Mondial Movers) hebben het contact tot stand gebracht en uit de door hen gevoerde gesprekken met Andries Melchers werd als snel duidelijk dat niet alleen het productengamma van de partijen op elkaar aansloot, maar bovenal ook de wijze van opereren. Lucrum zet zich volop in voor duurzaamheid binnen de Zorg en Mondial Movers is een gekend koploper op MVO-gebied en ondertekenaar van het manifest voor een gezonde toekomst van de zorgsector van MVO-Nederland.

Tijdens het ondertekenen van de overeenkomst zijn dan ook de eerste afspraken gemaakt voor een gezamenlijke betrokkenheid bij het project De Tukker. Dit project beoogt re-integratie van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen Mondial Movers zijn tal van leerlingen-stagiaires aan de slag en waarschijnlijk kunnen jongeren, na hun opleiding op zeilschip de Tukker, dan ook bij geselecteerde Mondial Verhuisbedrijven hun eerste werkervaring gaan opdoen.