Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Intrakoop en Mondial Movers verlengen contract

De succesvolle overeenkomst tussen Intrakoop en Mondial Movers wordt het komende jaar voortgezet. Directeur Frank Kaptein van Intrakoop en directeur Marcel de Waal ondertekenden op 14 maart 2019 de verlenging van de overeenkomst. Hiermee hebben de 550 leden van Intrakoop ook het komende jaar de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden gebruik te maken van de verhuisdiensten van Mondial Movers.

Intrakoop
Directeur Frank Kaptein van Intrakoop en directeur Marcel de Waal van Mondial Movers.

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Met kennis van de zorg, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, helpt Intrakoop leden hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Het doel: samen goede zorg beter betaalbaar maken. Intrakoop is voortdurend op zoek naar slimme, innovatieve inkoopoplossingen om haar leden verder te brengen. Als het gaat om de verhuisbranche heeft Intrakoop al een aantal jaar naar tevredenheid een overeenkomst met zorgverhuizer Mondial Movers.

Zorgverhuizer

De verhuisorganisatie heeft 25 vestigingen door heel Nederland en heeft zich de afgelopen jaren met haar aanpak ontwikkeld tot dé zorgverhuizer van Nederland. De verhuizers van Mondial Movers hebben een speciale opleiding tot Zorgverhuizer gevolgd waardoor ze in kunnen spelen op de specifieke wensen van zorginstellingen. Verhuizingen in de zorgsector vereisen namelijk een andere aanpak vanwege de uiteenlopende zorgvragen van cliënten: alles moet soepel verlopen zodat er zowel op de oude als de nieuwe locatie alle benodigde zorg kan worden verleend. De zorgverhuizers werken vakkundig én houden rekening met de doelgroep.
Naast de verhuisdiensten kunnen Intrakoopleden ook profiteren van andere diensten van Mondial Movers: zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid een zorgservicemedewerker in te zetten die de organisatie op facilitair niveau kan ondersteunen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor zowel Mondial Movers als Intrakoop staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zo biedt Mondial Movers Intrakoopleden de mogelijkheid gebruik te maken van het circulaire opslagsysteem MoBis. Hiermee kunnen zorgorganisaties optimaal gebruik maken van de eigen inventaris en wordt er zo min mogelijk weggegooid. Daarnaast investeert Mondial Movers in een duurzame inclusieve arbeidsmarkt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om aan de slag te gaan.

Kijk voor meer informatie over de verhuisdiensten voor Intrakoopleden op www.intrakoop.nl.