Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Contract FM Haaglanden projectverhuizer

Rijk kiest wederom voor Mondial Movers

 

Ingrid van de Boel (FM Haaglanden) en Tom Stuij (Mondial Movers)bij tekenen contract.

Ingrid van de Boel (FM Haaglanden) en Tom Stuij (Mondial Movers)bij tekenen contract.

 

Woensdag 25 mei kon eindelijk het nieuwste verhuiscontract tussen Mondial Movers en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden ondertekend.

Na een zware Europese Aanbesteding, die zelfs uitmondde in een Kort Geding, konden Tom Stuij en Ingrid van de Boel eindelijk het verhuiscontract ondertekenen. Binnen het contract zijn de in- en externe projectverhuizingen voor de periode tot en met 2016 geregeld die FM Haaglanden namens de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid laat uitvoeren.

De eerste grote opdracht is het ver- en inhuizen van 5000 ambtenaren naar de nieuwe kantoortorens van genoemde Ministeries. Deze klus wordt uitgevoerd o.l.v. Gerard Groeneveld van FM Haaglanden, de kwartiermaker nieuwbouw BZK en V&J en Manager Dienstverlening Facility Management Haaglanden.

De gunning voor het contract kwam tot stand na een Europese aanbesteding. Jammer genoeg werd Mondial Movers er van beticht om manipulatief ingeschreven te hebben, maar deze aantijging werd door de landsadvocaat en de advocaat van Mondial Movers direct weerlegd en uiteindelijk werd de eisende collega door de rechter op alle fronten in het ongelijk gesteld. Deze procedure zorgde er wel voor dat Tom Stuij (directeur Mondial Movers) en Ingrid van de Boel (directeur FM Haaglanden), zeker 2 maanden later dan gepland het contract konden ondertekenen. De vreugde was er niet minder om. Ter herinnering aan de gelegenheid kon Mondial Movers een porseleinen spaarpot in de vorm van een Mondial Movers verhuisdoos achterlaten, wat zeer op prijs gesteld werd.