Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Comenius College in kerstsfeer

Zelfs tijdens de verhuizing blijft de kerstsfeer

Comenius College Kerstboom

Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht / Capelle a.d. IJssel is momenteel druk  met het verhuizen van het Comenius College naar twee nieuwbouw panden.

In elf maanden tijd heeft het Comenius College twee nieuwe gebouwen gekregen aan de Lijstersingel in Capelle aan den IJssel. De nieuwbouw voor de Comenius Mavo en het Comenius Beroepsonderwijs is 17 november 2014 opgeleverd. De eerste paal werd geslagen op 11 december 2013.

Verhuizing en opening
De komende weken worden de gebouwen ingericht met – voor het overgrote deel – nieuw meubilair en nieuwe installaties. Het is de bedoeling dat de verhuizing plaatsvindt in de kerstvakantie. De leerlingen zullen er zo min mogelijk van merken. Zij kunnen hun lessen na de kerstvakantie volgen in de nieuwe gebouwen.

Verhuizen en kerstvakantie
Dat de leerlingen nog wel iets merken van de verhuizing bleek uit een stukje “huisvlijt” dat spontaan ontstaan was in het atrium van het oude gebouw. Een heuse kerstboom opgebouwd uit verhuismaterialen. De verhuizers waren verrast met deze creativiteit van de leerlingen van het Comenius Colege.

De verhuizing verloopt voorspoedig en na de kerstvakantie kunnen de gebouwen zonder problemen in gebruik genomen worden.