Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Speelgoededoelendozen voor COA-locaties

De Mondial Movers Foundation is van start gegaan met het overhandigen van Speelgoededoelendozen aan diverse locaties van het COA. Het speelgoed is ingezameld door Mondial Verhuisbedrijven uit het hele land. 

Speelgoededoelendozen Mondial Movers Foundation voor COA

Mondial Movers heeft als landelijke verhuisorganisatie vorig jaar haar eigen Foundation opgericht, met als doel om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Een van de acties in het kader daarvan is de lancering van de Speelgoededoelendoos. Met deze speciale verhuisdoos wordt speelgoed ingezameld bij particuliere klanten die gaan verhuizen. Mocht er speelgoed zijn dat er nog goed uit ziet, maar dat niet meegaat naar de nieuwe woning (bijvoorbeeld omdat de kinderen er te oud voor zijn geworden), dan kunnen klanten het doneren aan de Foundation. Datzelfde geldt voor zakelijke klanten die gaan verhuizen (zoals basisscholen en kinderopvangcentra).

Speelgoededoelendozen

Mondial Movers neemt de gevulde Speelgoededoelendozen na afloop van de verhuizing weer mee en zorgt ervoor dat het speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken.
Vanuit het COA (een klant van Mondial Movers) zijn er diverse locaties geweest die hebben aangegeven het speelgoed hard nodig te hebben. Inmiddels is Mondial Movers begonnen met het uitdelen van de eerste Speelgoededoelendozen. De komende tijd zullen meer verhuisdozen worden bezorgd bij andere locaties die zich hadden gemeld.

Speelgoededoelendozen van de Mondial Movers Foundation voor het COA

Mondial Movers Foundation