Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Citroën C1 opnieuw gekozen

Mondial Movers nam onlangs opnieuw een milieuvriendelijk Citroen C1 in gebruik. De promotie auto is aangeschaft voor Naomi Reverda en Caroline Nales. Naomi zal de auto gaan gebruiken voor het verkopen van het verhuisproduct, Caroline voor haar PR-taken. De blauwe Mondial Movers sterren op het dak dragen eraan bij dat het niemand zal ontgaan dat de dames eraan komen.

Het takenpakket van Naomi Reverda is onlangs uitgebreid. Naast het maken van begrotingen, rapportages en het in ontvangst nemen van opdrachten, zal ze ook de acquisitie van Intrakoop Leden op zich nemen. Daarnaast zal ze ondersteunen in opnames en acquisitie van overheid en zakelijke markt.

Caroline Nales zet zich in om het nieuws van Mondial Movers en de zelfstandige vestigingen wereldkundig te maken. Daarnaast beheert ze de websites en ondersteunt het uitdragen van het duurzaamheidsbeleid van Mondial Movers door het samenstellen van o.a. een gecombineerd jaarverslag. Ook communiceert Caroline betreffende schadedossiers met de klant, verzekeraar en het verhuisbedrijf.