Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie ontvangt cheque van 2400 euro

Serviceclub Inner Wheel Walcheren heeft een mooie cheque van 2400 euro overhandigd aan het goede doel stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar niet de middelen of het netwerk voor hebben.

Serviceclub Inner Wheel Walcheren heeft voor het verenigingsjaar 2017 / 2018 De Verhuisfamilie gekozen als goed doel. Met activiteiten zoals een bridgedrive, boekenmarkt, vriendinnenmiddag en een bijdrage vanuit de leden persoonlijk is er een prachtig bedrag opgehaald. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de club werd de cheque overhandigd aan Tom Stuij, voorzitter a.i. van stichting De Verhuisfamilie.

Familie
De stichting is dankbaar voor deze bijdrage, de grootste gift die het goede doel tot nu toe heeft mogen ontvangen. In zijn dankwoord gaf Tom Stuij aan dat De Verhuisfamilie groeit en bloeit. Er worden meer en meer aanvragen (uit het hele land) afgewikkeld door de drie vrijwillige coördinatoren. De Verhuisfamilie regelt een verhuizing voor eenzame, minvermogende mensen. Met vrijwilligers die helpen bij het in- en uit pakken en de professionele inzet van Erkende Verhuizers (die dat belangeloos doen) wordt iemand geweldig geholpen. Een belangrijk neveneffect is dat er een ‘familie’ gecreëerd wordt en dat iemand zich daardoor minder eenzaam voelt. Meer informatie is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.