Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Certificaat Ecostars voor wagenpark

Het Europese Ecostars Certificaat is het bewijs dat Mondial Movers zich, voor de tweede maal op rij, succesvol richt op een wagenpark dat zorgt voor een lager energieverbruik en minder uitstoot.

ecostars certificaat verhuizen duurzaam mondial movers

Dat Mondial Movers het certificaat, met 4 van de maximaal te behalen 5 sterren, prolongeert komt natuurlijk omdat het verhuisbedrijf overal in het land vestigingen heeft die succesvol het wagenpark moderniseren. Steeds meer Euro 6 voertuigen, maar ook elektrische, hybride en groen/gas verhuis- en bestelwagens worden aangesloten bij het grote wagenpark van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer in Nederland.

Mondial Movers gaat natuurlijk gewoon verder op de ingeslagen weg, waarbij bij vervanging of uitbreiding van het wagenpark steevast wordt gekozen voor de schoonste voertuigen. De vijfde gouden Ecostar ster komt dan ook al snel in zicht.

Europees project

Ecostars is een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van vracht en personen, gevestigd of opererend in de regio Rotterdam. Het doel is de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik te helpen terugdringen.

Ecostars bestaat sinds 2009 en is actief in zeven Europese steden en regio’s, waaronder South Yorkshire (Engeland), Cantabria (Spanje) en Parma (Italië). De deelnemende steden en regio’s ontvingen financiële ondersteuning van de Europese Commissie. Het Europese project is in mei 2014 afgelopen en wordt nu met ondersteuning van de stadsregio Rotterdam voortgezet. Meer informatie vindt u op: www.ecostars-rotterdam.nl