Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Burght verhuizing van Breskens naar Oostburg met 98jarige

Verhuizen op je 98ste, een hele gebeurtenis. De verhuizers van Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg zijn druk bezig geweest met de verhuizing van verzorgingshuis de Burght.

Burght verhuizing van Breskens naar Oostburg met 98jarige

De Burght is volledig nieuw gebouwd in Oostburg, nadat het oude gebouw 7 jaar geleden is gesloopt. Tussentijds zijn de bewoners ondergebracht in het verzorgingshuis in Breskens. Ook de toen 91-jarige mevrouw Haneghem is indertijd even ’tijdelijk’ naar Breskens verhuisd. Tot haar eigen grote verwondering maakt ze ook de opening van de nieuwe Burght nog mee, wat voor de nu 98-jarige een heel bijzondere gebeurtenis is.

De Stichting Warmande, waar de Burght toe behoort, is zich bewust van de kwetsbaarheid van de bewoners en zet alles in het werk om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen,. Daarom ook is gekozen voor Mondial Movers als verhuisbedrijf. Mondial Movers is immers de zorgverhuizer van Nederland en ook de verhuizers van Mondial Vogel Verhuizingen hebben de speciale opleiding tot Zorgverhuizer gevolgd.

Het is wel even wennen voor mevrouw van Haneghem, maar, flexibel als ze is, is ze heel erg blij en tevreden als ze nu haar nieuwe woonkamer ziet. Nog een beetje opruimen en dan zit ze er weer knus bij.