Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Breigroepjes maken mutsen voor Mondial Movers verhuizers

breigroepjes bezig met Mondial Movers mutsen

Verschillende breigroepen in het land zijn druk bezig met het breien van warme mutsen voor de verhuizers van de Mondial Movers vestigingen. Vol enthousiasme zijn de ouderen druk bezig met dit leuke breiproject.

De breigroep van de ouderenflats De Boomgaard in Lekkerkerk is als eerste begonnen met breien. Iedere dinsdagmiddag komt de breigroep bijeen om gezamenlijk, onder het genot van een kopje koffie, te breien. De handwerkgroep van de Boomgaard staat bekend om het breien van kleding voor de armen in Roemenië. In het verleden zijn er diverse acties door de breigroep opgezet. De activiteitenbegeleidster verzameld, wegens gebrek aan geld, oude wol van particulieren. Hiermee kunnen de breisters warme wollen truien, sjaals en mutsen breien voor de minderbedeelden in Oost-Europa.

Verhuisbedrijf Mondial Movers helpt met dit breiproject de ouderen een handje. De breiers krijgen voor iedere gebreide Mondial Movers muts een vergoeding en hiermee kan de Druk bezig met de mutsen voor Mondial Moversbreigroep weer nieuwe wol kopen om een volgend project voor het goede doel te starten. Activiteitenbegeleidster Els de Graaf vindt het Mondial Movers project een leuke afwisseling voor de breigroep. De geleverde wol is van bijzonder goede kwaliteit en hierdoor genieten de bewoners weer enorm van het breien. Een groot deel van de groep breit zelfs thuis na de handwerkmiddag door, omdat ze het zo leuk vinden, aldus Els de Graaf.

Deze week start er tevens een groep in Rotterdam en Dordrecht met breien. Het is de bedoeling dat alle verhuizers van de vestigingen door het hele land een eigen gebreide, unieke wintermuts krijgen.

Met dit project steunt Mondial Movers ook de Warmetruiendag van 10 februari 2012.