Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bossche verhuizer viert 75 jarig bestaan

De vriendelijke verhuizer, Mondial Vlugo Verhuizingen, in ’s-Hertogenbosch werd op 1 juli 1941 opgericht en dat laten de eigenaren niet onopgemerkt voorbij gaan. Het jubileum is gevierd op zaterdag 2 juli 2016.

verhuizer 75 jaar mondial movers

Mondial Vlugo Verhuizingen is ontstaan vlak voor de oorlog in een bovenwoning in de Bossche binnenstad. De opa van de huidige eigenaren, Henk van de Weijenberg, startte de familiezaak als expeditiebedrijf. Met zijn bakfiets vervoerde hij wel eens huisraad voor klanten. Zo rolde hij de verhuiswereld binnen en in 1941 werd het bedrijf officieel ingeschreven.

Vlug en goed verhuizen

Van de Weijenberg stond bij zijn klanten bekend als een man die vlug en goed kon verhuizen. Zij vonden dan ook dat het bedrijf de naam ‘vlug en goed’ verdiende. Dat werd samengetrokken tot Vlugo, een naam die tot op de dag van vandaag is behouden.

In 2000 namen de broers Marc en Paul van den Elzen, de 3de generatie en huidige directeuren, het verhuisbedrijf over van hun ouders. Als familiebedrijf met 75 jaar ervaring is Mondial Vlugo Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, heeft de verhuizer zich ook gespecialiseerd in (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening.

Van bakfiets tot modern wagenpark

Wat ooit begonnen is met een bakfiets is nu uitgegroeid tot een hypermodern verhuisbedrijf. Die haar werkzaamheden verricht voor particulieren, bedrijven en de overheid. Dit doet de verhuizer vanuit een gloednieuw bedrijfspand aan de Graaf van Solmsweg 48T, op industrieterrein De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch.

Mondial Vlugo Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland. In 2008 is het bedrijf uitgeroepen tot het beste verhuisbedrijf van het jaar. De verhuizer uit Den Bosch hoopt binnen Mondial Movers door te groeien van een regionale- naar een mondiale verhuizer, waarbij de kwaliteit van de verhuizingen natuurlijk voorop blijft staan.