Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bokaal staat klaar

Bokaal, schoonste verhuiswagen 2015, die uitgereikt zal worden op de Familiedag 2015 in het Openluchtmuseum in Arnhem, is inmiddels op het kantoor bij Mondial Movers gearriveerd.

Bokaal familiedag mondial movers verhuizer

Ook in 2010 is uit de op de familiedag aanwezige verhuiswagens , de schoonste verhuiswagen gekozen. Door de jury wordt gelet op de totale indruk die de Mondial verhuiswagen achterlaat. De bokaal gaat dus niet naar de nieuwste of de grootste verhuiswagen, maar naar die truck die er perfect uitziet.

De bokaal is in 2010 door de verhuizers van Mondial Friesland Verhuizingen meegenomen naar Leeuwarden en staat daar nog steeds te glimmen op kantoor.

Naar welke vestiging de bokaal dit jaar gaat is absoluut niet te voorspellen. Er komen al berichten binnen dat er al verhuizers op hun vrije zaterdag bezig zijn om de velgen van de wagens te poetsen, dus dat beloofd wat.

Om alvast een indruk te krijgen hoe perfect het wagenpark er in 2010 uitzag is hier een directe link naar het YouTube kanaal van Mondial Movers. Daar  zijn mooie opnames te vinden.