Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Vlot Verhuizingen helpt Boeven en Inbrekers

Politieactie – Boef in de wijk – wordt ondersteund

Mondial Vlot verhuizer mondial movers

Facebook en Twitter zijn de twee nieuwe zaken waar inbrekers mee te maken krijgen als ze in de Drechtsteden hun discutabele vak uitoefenen.
Om burgers meer te betrekken bij het opsporen van kwaadwillenden werd in Hardinxveld-Giessendam op 23 oktober 2013 het spel “Boef in de wijk” gespeeld.
Door middel van “Boef in de wijk” kunnen inwoners spelenderwijs inbraakpreventie oefenen. Zij moeten letten op verdachte situaties en vreemde personen. Tegelijkertijd neemt het de drempel om de politie te benaderen weg.

Natuurlijk werd ook Jan Wouter Vlot, directeur van Mondial Vlot Verhuizingen, als Politievrijwilliger ingezet om het spel tot een goed eind te brengen. Gezien zijn lokale bekendheid hoefde hij niet de boef te spelen, maar moest wel zorgen voor de logistiek. Natuurlijk zag hij wel een mogelijkheid om via een verhuisdoos wat reclame voor het verhuisbedrijf te maken.

Het spel is een groot succes geworden. Maar liefst 4 nep-inbrekers konden worden gepakt dankzij de informatie die de wijkagent, Gerco Gijsbers, van de bewoners mocht ontvangen.