Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Blog A Cup of Life

Over de verhuizing, zoals zij die meegemaakt hebben, hebben Shifra en Hans  hun vlog gemaakt. Wij vinden het erg leuk om onze verhuizers aan de gang te zien en zo’n hele verhuizing mee te kijken door de ogen van de klant.

verhuizen mondial movers cup of life verhuizing

Naast de vlog heeft Shifra ook nog haar blog “A Cup of life”. Iedere maandag geeft ze een impressie van de week in haar blog “snapshots”. Deze week natuurlijk volop aandacht voor de verhuizing.

De hoogtepunten van de verhuisdag komen aan bod. Maar Shifra geeft ook aan dat verhuizen echt wel iets bijzonders is. Niet alleen de spullen moeten over naar het nieuwe huis. Ook moet je zelf wennen aan de andere omgeving.

Daarom haar advies om af en toe ook even tijd voor jezelf te maken. Dus niet alleen maar dozen uitpakken, maar ook tijd voor een kopje thee.

In A Cup of Life geeft Shifra dagelijks een indruk van de zaken waar ze mee bezig is. En de afgelopen weken stonden helemaal in het teken van de nieuwe woning en de verhuizing.

De verhuizers van Mondial Movers wensen Shifra en Hans veel geluk in hun prachtige nieuwe woning. Maar wel eerst nog even verbouwen natuurlijk.

Nu even de teksten van de Blog die gaan over de verhuizing, zonder de foto’s (want die moet je echt gaan zien, via de link )

Maandagochtend stond ik vroeg op om snel nog even een paar verhuisdozen in te pakken. Heel gek om wakker te worden en te beseffen dat dit de állerlaatste keer hier was. We kregen zoals je ziet hulp van een verhuisbedrijf en dat voelde echt als een geschenk uit de hemel. Ze kwamen ‘s ochtends om 8.00 en gingen gelijk hard aan het werk. Oh en wel leuk, dit was dus de buitenkant van mijn huis. Dat heb ik nooit zo laten zien op de foto. Maar op die twee etage’s heb ik altijd gewoond.

Ze gingen als een speer! Ze waren met z’n drieën en tilden alles via het raam naar buiten. In de slaap- en werkkamer moest ik nog best wel wat dingen inpakken en ik dacht dat ondertussen wel te kunnen doen. Maar ze gingen zo snel! Ik was nog maar op de helft van alle wat moest gebeuren en toen kwamen ze al naar boven. Uiteindelijk heeft één van de mannen mijn schoenen ingepakt, omdat ik het niet haalde. Haha!

Alles werd heel goed ingepakt, allemaal dingen die ik zelf ook niet zo doen.

Net voor de lunch stonden de allerlaatste spullen uit de tuin in de woonkamer. Zo gek om het huis helemaal leeg te zien! Daarna zijn we naar het nieuwe huis gereden.

Meer weten, echt even de link gebruiken hoor!