Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Hartverwarmende bloemenactie voor ouderen en zorgverleners

In deze zware tijden waarin het coronavirus een impact heeft op de hele samenleving, kan iedereen een steuntje in de rug gebruiken. Mondial Aad de Wit Verhuizingen besloot daarom een steunaankoop te doen van 4000 rozen bij kwekerij Van Rijn Roses. De rozen werden vervolgens met een verhuiswagen bezorgd bij verpleeghuis Dr. Sarphatihuis. Bewoners en medewerkers reageerden enthousiast op dit attente gebaar.

bloemenactie

De hal van het Amsterdamse verpleeghuis (onderdeel van Amsta zorg) werd dankzij deze bloemenactie gevuld met een prachtige zee van duizenden rozen. ‘Sterkte in deze moeilijke tijd’, valt te lezen op de bijbehorende kaartjes (gratis geleverd door Groot reclame).

Eenzaamheid

Een boodschap die de kern van het probleem raakt. Met de maatregelen van de overheid in de strijd tegen het coronavirus, mogen bewoners van verpleeghuizen namelijk geen bezoek meer ontvangen. Een harde maatregel die het gevoel van eenzaamheid onder ouderen alleen maar vergroot. In het hele land ontstaan er dan ook mooie initiatieven om bewoners van verzorgingshuizen een hart onder de riem te steken. Zo ook bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen. Het team van het verhuisbedrijf hoopt dat het uitdelen van de rozen een lichtpuntje is voor ouderen en voor medewerkers in de zorg. Bij het Dr. Sarphatihuis werden er 3000 rozen geleverd. De overige 1000 rozen werden uitgedeeld aan andere cliënten en relaties.

Steunaankoop

Met deze bloemenactie wordt ook ingespeeld op een ander probleem dat sinds de coronacrisis is ontstaan. Namelijk de impact op ondernemers die hun zaak tijdelijk moeten sluiten of de vraag naar hun product of dienst drastisch zien verminderen. Sinds het uitbreken van de crisis blijven kwekerijen bijvoorbeeld met grote partijen zitten. De bestelling van 4000 rozen bij Van Rijn Roses (uit De Kwakel) was dan ook een steunaankoop die erg werd gewaardeerd door de medewerkers.
“We hebben zoveel positieve reacties gehad vandaag, dat is alleen maar fijn om te merken. Met deze actie wilden we mensen in het zonnetje zetten en dat is gelukt”, aldus Jan Laan van Mondial Aad de Wit Verhuizingen.

bloemenactie
Jan Laan van Mondial Aad de Wit Verhuizingen bezorgde de rozen bij het verpleeghuis.