Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Blauwestad Groningen PuraVida concert

Op zaterdag 30 augustus 2014 was het weer zo ver en werd het PuraVida concert gegeven aan het strand van Blauwestad.

140903PuraVidaConcert

De verhuizers van Mondial Movers hebben de afgelopen jaren al ettelijke verhuizingen uitgevoerd vanuit het hele land naar de nieuwste stad van Groningen, Blauwestad.

Vlakbij Winschoten en Midwolda is in het Groninger landschap een prachtig meer ontstaan, omgeven door een compleet natuurgebied. In deze wonderschone omgeving is ruimte voor wel 1250 gezinnen om er hun eigen woning te bezitten. Inmiddels zijn er al honderden prachtige woningen gebouwd voor bewoners die een band voelen met water ( bijna alle huizen grenzen aan bevaarbaar water) en natuur.

PuraVida

Omdat ook de cultuur in Blauwestad niet vergeten mag worden zijn er het hele jaar door evenementen, variërend van zeilwedstrijden tot een zandsculptuur festival en ook, nu al weer enige jaren, het PuraVida concert.

Noord Nederlands Orkest en ABBA

Tom en Tineke Stuij hebben Mondial Movers vertegenwoordigd bij het openluchtconcert. Dit jaar was er niet alleen een uitvoering van het Noord Nederlands Orkest (NNO) met stukken van Rossini, Wagner en Ravel , maar na de pauze ook een optreden van Monique en Suzanne Klemann, die samen met Janneke Brakels een compleet ABBA repertoire ten gehore brachten.

De regen was heel even spelbreker, maar verder kon er genoten worden van mooie wolkenpartijen en prachtige muziek.

Gronings volkslied

Naar goed Gronings gebruik werd het concert geopend met het staand zingen van het Gronings volkslied, zodat het gezang van de duizenden bezoekers over het meer te horen was.

140903PuraVidaVolkslied