Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

BioFach met deelname van Soil & More

BioFach met deelname van Soil & More

biofach mondial movers

Voor de 26ste maal wordt in Neurenberg de Internationale vakbeurs BioFach gehouden. De beurs draait volledig om duurzaam gekweekt voedsel, de voorbereidingen en de bereidingen hiervan. De beurs is geopend van 11 tot 14 februari 2015. Talloze bestaande en nieuwe producten worden gepresenteerd en dat kan gaan om een machines voor grondverbetering, maar ook om een nieuw biologisch appelras.

Maar liefst 76 landen zijn aanwezig en er zijn meer dan 2200 stands van toeleveranciers voor de biologische sector. Qua bezoekersaantallen zullen ze niets te klagen hebben, want ieder jaar bezoeken ruim 135.000 mensen de tentoonstellingshallen.

biofach mondial movers

Dit jaar is onze relatie Soil & More aanwezig om uit de doeken te doen op welke wijze het mes aan drie kanten kan snijden bij de CO2 besparende wijze van creëren van meststoffen in de allerarmste landen van de wereld.

Soil & More is al jaren onze partner als het gaat om CO2 compensatie en is een van de weinige aanbieders van CO2 compensatie die zelf de besparende projecten opzet en uitvoert. Op deze wijze is het zeker dat de CO2 compensatie niet leidt tot “windhandel”, maar daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld.