Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bijzondere verhuizing voor Mondial R Vlot Verhuizingen

Schouwburg Kunstmin Dordrecht toe aan restauratie

Druk bezig met verhuizen Mondial Movers
Dordrecht; De Mondial Movers vestiging in Sliedrecht, Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen is momenteel druk bezig met het verhuizen van de inboedel van Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het in 1890 gebouwde theater is toe aan restauratie en renovatie. Het monumentale pand aan de Sint Jorisweg moet helemaal leeg. Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen heeft de eer om de komende tijd de complete inventaris van Schouwburg Kunstmin te verhuizen en op te slaan.

Na afsluiting van theaterseizoen op 1 juni 2012 is Schouwburg Kunstmin gesloten, de restauratie zal binnenkort van start gaan. Voor de toekomst is het van belang dat met name de fundering van het monumentale pand hersteld wordt. Tot eind 2012 worden de voorstellingen gepresenteerd in het Energiehuis en op verschillende plekken in Dordrecht.

Een groot deel van de inventaris (de theatertechniek) wordt tijdelijk opgeslagen bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen en Ingenieursbureau Drechtsteden aan de Noordendijk in Dordrecht. De heropening zal waarschijnlijk plaatsvinden in september 2014. Meer informatie over de restauratie is binnenkort te vinden op de website van Schouwburg Kunstmin. Op dit moment wordt alles tot volle tevredenheid uitgevoerd door Mondial Movers, aldus de heer Veenker, hoofd techniek van Schouwburg Kunstmin.

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen heeft op het gebied van het transporteren van kwetsbare en kostbare spullen al vele jaren ervaring. De inventaris wordt bewaard in speciaal hiervoor ingerichte opslagkisten en containers.