Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bijzondere projectverhuizing Rijksuniversiteit Groningen

Mondial Oostland Verhuizingen heeft laatst een bijzonder project uitgevoerd voor de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De Technische Dienst van de RUG werd namelijk verhuisd naar een tijdelijk onderkomen. Het complete machinepark en de kantoorinventaris dat overgebracht werd, had een volume van in totaal ruim 400m3.

RUG verhuizing

 

De Rijksuniversiteit Groningen heeft na afloop laten weten tevreden te zijn over de verhuizing. Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met grote, zakelijke verhuizingen. Beter bekend als een projectverhuizing. Voor deze aanvraag van de universiteit werd er een projectleider aangesteld die ervoor heeft gezorgd dat bij deze, niet-alledaagse verhuizing, alles tot in de puntjes geregeld was. Om de inventaris zorgvuldig te verhuizen werd er gebruik gemaakt van het juiste materiaal. Denk daarbij onder andere aan meterbakken, kastenkarren, kluislifters en rolcontainers.

 

Verhuizing Oostland RUG

De medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen hebben alle kleine artikelen in- en uitgepakt in meterbakken. Tevens hebben zij de machines gereed gemaakt voor de verhuizing. Mondial Oostland verzorgde de begeleiding en transport van de goederen naar de nieuwe, tijdelijke huisvesting. Daarbij was er ondersteuning van Wagenborg Nedlift, dit bedrijf is gespecialiseerd in horizontaal, verticaal en zwaar transport.

Het oude onderkomen van de technische dienst zal gesloopt worden en daarmee plaatsmaken voor nieuwbouw. Als het nieuwe pand over enkele jaren gereed is, wordt de afdeling weer terug verhuisd.