Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bijzondere verhuiswagen in Vught

hydraulische poten Bijzondere verhuiswagen in Vught

Onze Vughtse vestiging, Mondial Eduard Strang Verhuizingen, heeft een bijzondere verhuiswagen in gebruik genomen. De laadbak van de verhuiswagen is voorzien van hydraulische poten, waardoor deze van de auto afgehaald kan worden en vervolgens op de grond geplaatst. Dat dit het laden en lossen veel makkelijker maakt is wel duidelijk. Voor cliënten die zware spullen te verhuizen hebben, of bijvoorbeeld een auto, tractor en grote grasmaaier mee willen nemen naar hun nieuwe (of tweede) woning, is dit een prachtige oplossing.

Naast deze speciale afzetbak is er ook nog een standaard extra afzetbak in gebruik genomen. Door de extra laadbakken is het ook mogelijk dat een verhuisboedel enige dagen geparkeerd wordt, zonder dat overlading in de loods noodzakelijk is.

Vanuit de vestiging in Vught worden veel internationale verhuizingen richting Zwitserland, Italië en Spanje uitgevoerd, terwijl daarnaast Mondial Eduard Strang Verhuizingen ook bekendheid geniet als verhuizer van kunstvoorwerpen. Er is zelfs een eigen galerie op industrieterrein De Ketting. De galerie wordt gratis ter beschikking gesteld voor exposities van lokaal of regionaal belang.

Met de investering in het nieuwe materiaal geeft Mondial Movers blijk van vertrouwen in de toekomst en het benadrukt ons streven naar het leveren van optimale kwaliteit en mogelijkheden aan onze opdrachtgevers.