Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bezoekers Beurs Facilitair enthousiast over stand 5046

Bezoekers Beurs Facilitair enthousiast over stand 5046 Mondial Movers

Den Bosch – De nieuwe stand van Mondial Movers, op de Facilitair Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch, is door de bezoekers enthousiast ontvangen. Op de beurs, die van 19 tot 21 januari 2012 is gehouden, heeft Mondial Movers weer vernieuwend uitgepakt. Ieder jaar is het weer een verrassing voor de bezoekers op welke wijze Mondial Movers zich presenteert.

Dit jaar was gekozen voor functionaliteit en duurzaamheid. Als basis viel natuurlijk direct de verlichting op. Geen gewone, maar speciale energiezuinige moderne halogeenverlichting. Door het gebruik van deze verlichting kon de hele stand volstaan met één aansluiting van 3KW, terwijl andere stands zomaar 3 of 4 van dergelijke aansluitingen nodig hebben om in de elektriciteitsbehoefte te voorzien. Ook de LCD-schermen, met een algemene presentatie en een vertoning van de DVD van de voor zorgklant Kentalis uitgevoerde Truckersride, zijn geselecteerd op het energieverbruik. Ondanks de lage energiekosten baadde de stand in het licht en was als zodanig prima herkenbaar. Bewijs dat minder energiegebruik zeker niet leidt tot mindere prestaties. Daarnaast was er de presentatie van de eerste elektrische taxateurs-materiaal bestelwagen van Mondial Movers. De Renault Kangoo ZE was een dag voor de beurs afgeleverd en stond dan ook helemaal te glimmen. Leuk is op te merken dat zelfs het opladen van de auto, voor de terugreis naar Alblasserdam (85 km) gemakkelijk via het normale stopcontact kon plaatsvinden.

Nieuwe en bestaande relaties hebben de beurs bezocht en konden, via de standbemanning: Marcel de Waal, Piet de Vries, Naomi Reverda en Gerard Slob, kennismaken met vooral veel functionaliteiten zoals bijvoorbeeld de Smart Cart voor het probleemloos verhuizen binnen een kantooromgeving. Ook is er veel voorlichting gegeven over de dienst Facility Warehousing en de twee nieuwe eigen opleidingen voor de Mondial verhuizers, t.w. “Servicemedewerker” en “ICE-Verhuizer”.

Vast punt van aandacht is natuurlijk ook altijd de Mondial fiets, waarvan er ook deze keer weer een aantal toegewezen zullen worden aan die bezoekers die een goed plan hebben ingeleverd in de bij de fiets staande brievenbus.

De beurs was dit jaar goed bezocht en de standbemanning heeft dan ook vele bezoekers mogen verwelkomen. Ook directeur Tom Stuij en medewerkers van de 27 Mondial vestigingen van het grootste verhuisbedrijf van Nederland, zijn af en toe ingezet om alle gasten te woord te staan.

De betreffende stand op Beurs Facilitair