Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Vice president Office Moving Alliance op bezoek bij Mondial Movers

Mike Maddux, de vice president sales en marketing van de Office Moving Alliance (OMA), is op bezoek geweest bij Mondial Movers. Het verhuisbedrijf is de enige vertegenwoordiger van OMA in Nederland.

Bezoek Mike Maddux Office Moving Alliance

Van links naar rechts: Marcel de Waal (Mondial Movers), Mike Maddux (OMA) en Tom Stuij (Mondial Movers).

Mike Maddux is vorig jaar aan de slag gegaan voor de Office Moving Alliance. Dit internationale netwerk van professionele projectverhuizers werd in 2007 opgericht en kent 42 deelnemers. De afgelopen week bracht Maddux een bezoek aan Europa met als doel om de bedrijven beter te leren kennen. Directeur Tom Stuij en commercieel directeur Marcel de Waal van Mondial Movers ontvingen hem op het hoofdkantoor in Alblasserdam. “Wij wilden hem vooral het niveau en de breedte van ons dienstenpakket laten zien’, blikt Stuij terug. Het verhuisbedrijf doet namelijk veel meer dan alleen (internationale) verhuizingen van kantoren en particulieren. Mondial Movers is bijvoorbeeld ook deskundig op het gebied van projectmanagement. Daarnaast is er een speciale ‘unit zorg’, voor het verhuizen van zorginstellingen.

Mike Maddux kreeg twee dagen lang een kijkje in de keuken van Mondial Movers. Zo werd onder andere de vestiging van Mondial R. Vlot in Sliedrecht bezocht. Daarnaast werd er een bezoek gebracht aan het distributiecentrum van het COA in Schelluinen. Mondial Movers beheert al twaalf jaar de opslag van spullen voor asielzoekerscentra in heel Nederland en verzorgt ook alle in- en uithuizingen.

Internationale samenwerking

Mondial Movers is in 2011 toegetreden tot de Office Moving Alliance. Door het wereldwijde netwerk van de OMA kan er goed samengewerkt worden bij grote projecten. Een mooi voorbeeld daarvan is de verhuizing van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Juist door de samenwerking is het mogelijk de grote verhuizing uit te voeren..