Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bezoek Mondial Movers op beurs Zorgtotaal

Bezoek Mondial Movers op beurs Zorgtotaal

Van 13 tot 15 maart 2013 wordt in het Jaarbeurscomplex in Utrecht de beurs Zorgtotaal gehouden. Mondial Movers is daar aanwezig met een presentatie van de 13-Dagen Regeling. Op stand 08.B027 worden de voordelen van deze nieuwe gratis dienstverlening uiteengezet. Partners in deze nieuwe dienst zijn naast Mondial Movers: Het Regelloket, The Collections, Tarkett, Projectvloeren Nederland en MijnStudent.

De 13-Dagen Regeling wordt aangeboden aan bewoners van zorginstellingen. De bewoner heeft het voordeel dat hij/zij volledig begeleidt wordt bij de verhuizing naar de zorginstelling. De zorginstelling plukt de voordelen door een hogere tevredenheid bij de bewoners en een kostenvoordeel door een betere bezetting van de woningen. Hierdoor verminderen de administratieve lasten. Als de zorginstelling als partner van de 13-Dagen Regeling gaat optreden is er zelfs een direct financieel voordeel te behalen voor de zorginstelling.

Informatie over de 13-Dagen Regeling wordt op de beurs verstrekt, maar natuurlijk kunnen geïnteresseerden ook direct contact opnemen met Mondial Movers, Unit De Zorg. Uw contactpersoon is Gerard Slob. Inkooporganisatie Intrakoop ondersteunt de introductie van dit unieke serviceconcept bij haar aangesloten leden.

Wilt u de beurs Zorgtotaal bezoeken? Klik hier voor gratis toegang.