Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Betrokken verhuizer bezorgt eerlijk(e) kerstpakketten

Betrokken verhuizer bezorgt eerlijk(e) kerstpakketten

Betrokken verhuizer uit Kolham biedt hulp aan de Wereldwinkel in de Hooge Meeren. Voor de tweede keer op rij mag de Wereldwinkel kerstpakketten aan de gemeente leveren. Een prachtige bestelling, maar praktisch gezien ook een uitdaging voor het team van vrijwilligers dat zelf niet over een vrachtauto of bus voor het transport beschikt. Mondial Oostland Logistics hielp hen uit de brand.

Toen de Wereldwinkel kwam met zijn verzoek hoefden ze bij Mondial Oostland Logistics dan ook niet lang na te denken. Mede- eigenaar Sijtze Bijzitter: De vraag waarmee de Wereldwinkel bij ons kwam sprak ons direct aan. Wij hebben dan ook niet geaarzeld om onze hulp aan te bieden door verhuisdozen uit te lenen voor het vervoer en om een vrachtauto- combinatie met chauffeur beschikbaar te stellen voor een min of meer symbolische vergoeding.

De Wereldwinkel was heel blij met dit aanbod. Hilly Geense van de Wereldwinkel: “Op een gegeven moment vroegen wij ons echt af hoe we al die pakketten bij het gemeentehuis moesten krijgen. We hebben genoeg vrijwilligers die van aanpakken weten, maar hebben zelf niet de mogelijkheid voor zo’n groot transport. Wij waren dan ook erg opgelucht toen Mondial Oostland Logistics bereid bleek om ons uit de brand te helpen. Het vervoer van de kerstpakketten is prima verlopen, maar we hadden van deze verhuizers en onze eigen vrijwilligers ook niet anders verwacht.

De Wereldwinkel en Mondial Oostland Logistics hebben elkaar gevonden en zullen bekijken of er rond deze tijd van het jaar misschien een wederzijds beroep op elkaar kan worden gedaan.