Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen: Mondials Beste Verhuisbedrijf 2019!

Mondial Van der Velde ‘t Veentje Verhuizingen uit Den Haag heeft de prijs voor Mondials ‘Beste verhuisbedrijf van het jaar’ gewonnen! Na een uitvoerige beoordeling op een tiental onderdelen, waaronder kwaliteit van dienstverlening, interne organisatie en duurzaamheid, kwam het Haagse verhuisbedrijf als winnaar uit de bus. De award is daarmee een prachtig compliment voor de inzet van het hele team.

beste verhuisbedrijf
De award is een mooie erkenning voor het team van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen.

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 19 verhuisbedrijven in heel Nederland. Ieder jaar wordt er door een onafhankelijke jury een prijs uitgereikt voor Mondials ‘Beste Verhuisbedrijf van het jaar’. Zes juryleden kijken daarbij onder meer naar de beoordelingen van klanten, de inzet op de zakelijke markt, duurzaamheid (zoals elektrisch rijden) en social return on investment. De prijs wordt traditiegetrouw uitgereikt tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers, die onlangs werd gehouden in Nunspeet.

Dienstverlening

Het verhuisbedrijf uit Den Haag heeft een breed dienstenpakket, variërend van particuliere en internationale verhuizingen tot grote opdrachten voor zakelijke klanten. Zo verzorgt het verhuisbedrijf de logistiek bij de verkiezingen in Den Haag en zijn er omvangrijke projecten uitgevoerd voor onder meer de NAVO in Brussel. “Ons team is een goed geoliede machine waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Belangrijk daarbij is dat we continu bezig zijn om te kijken hoe we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Alle medewerkers worden dan ook uitgedaagd om te kijken hoe zij zichzelf nog verder kunnen verbeteren. Het resultaat hiervan zien we terug in de reviews van klanten: de scores bij ‘klanten vertellen’ zijn de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Dat is een mooie waardering voor het hele team”, vertelt eigenaar Robert Medenblik.

Teamspirit

De Haagse roots van het verhuisbedrijf, dat 98 jaar geleden werd opgericht, worden omarmd en vormen de basis van het sociale beleid. “Wij willen graag iets terug doen voor de stad die ons zoveel heeft gegeven. We investeren daarom op allerlei manieren in een beter leefklimaat in de regio.” Een mooi voorbeeld zijn de inspanningen die worden geleverd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag te laten gaan. Zodra er een vacature ontstaat wordt deze in eerste instantie ingevuld door social return on investment. Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen geeft daarmee iedereen een kans om duurzaam aan het werk te gaan. Het gevolg is dat het bedrijf een sterk en gedreven team heeft met passie voor het werk.

Kijk voor meer informatie over Mondial Van der Velde ’t Veentje op www.vanderveldeverhuizingen.nl

beste verhuisbedrijf
De prijs voor ‘Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar’ bestaat uit een wisseltrofee en een blijvend geschenk (dit jaar ontworpen door kunstenares Fenna Grijpma).