Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Beste Verhuisbedrijf van Duitsland

Mondial Movers partner kiest Beste Verhuisbedrijf

Jan Ridder, van Ridder Meubeltransport uit Wesel toont zijn Award
Jan Ridder, van Ridder Meubeltransport uit Wesel toont zijn Award

Alblasserdam – Mondial Movers werkt al jaren samen met de grootste verhuisgroep van Duitsland; DMS. Afgelopen week is in Duitsland, tijdens de jaarvergadering van DMS, het Beste Verhuisbedrijf 2012 gekozen.

Op de jaarvergadering van DMS kon aan Jan Ridder, van het Duitse Verhuisbedrijf Ridder Möbeltransport uit Wesel, de Award overhandigd worden voor het behalen van de titel Beste Verhuisbedrijf. Natuurlijk kon hij de titel pas verwerven na een grondige keuring van het bedrijf en een forse competitie met ruim zeventig andere verhuisbedrijven uit heel Duitsland.

Verhuizer Jan Ridder is de eigenaar van het in 1827 opgerichte bedrijf en heeft de afgelopen jaren een aantal keren de jaarvergadering van Mondial Movers bezocht. Daar heeft hij ook de meerwaarde leren kennen van het behalen van het ontvangen van zo’n prachtige prijs. Daarom is het nu zo mooi dat ons “Beste Verhuisbedrijf” Mondial Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden, kan samenwerken met “Beste Verhuisbedrijf” DMS Ridder Möbeltransport uit Wesel.

Natuurlijk is er van onze kant een hartelijke felicitatie naar Jan Ridder en de andere Duitse collega’s van DMS gegaan. De afkorting DMS staat trouwens voor Deutsche Möbel Spedition en komen ook naar voren in de lijfspreuk Dynamisch, Sicher, Menschlich. Dit zijn uitgangspunten waar ook Mondial Movers, als MVO-koploper, zich thuis bij voelt.

Informatie over de winnaar vindt u op www.ridder-wesel.de