Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Het beste verhuisbedrijf van 2016 zit in Zoetermeer

Op vrijdag 15 april 2016 is Mondial Verhuisbedrijf Henneken verkozen tot het Mondial “Beste Verhuisbedrijf van het jaar 2016”. Op basis van klantbeoordelingen en beoordelingen door collega’s is het verhuisbedrijf uit Zoetermeer als winnaar uit de bus gekomen.

beste verhuisbedrijf mondial movers

Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Alkmaar hebben Lauwrens en Tineke de Jong van  Mondial Verhuisbedrijf Henneken de award als het “Beste Verhuisbedrijf” in ontvangst genomen. Het verhuisbedrijf is trots dat zij dit jaar de begeerde wisseltrofee naar huis mogen nemen. De trofee krijgt een plekje op het kantoor in Zoetermeer en vormt een bekroning op de inspanningen die de verhuizers hebben geleverd.

De ingevulde enquêteformulieren, die aangevuld worden met zaken als uitstraling, collegialiteit, het aantal opgeleide verhuizers, de kwaliteit van de website en het wagenpark, vormen een bijdrage bij de weloverwogen keuze om Mondial Verhuisbedrijf Henneken tot beste verhuisbedrijf van het jaar 2016 te benoemen.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is opgericht in 1870 en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio. Naast opslag en (kantoor)verhuizingen in Nederland, verzorgt de verhuizer ook verhuizingen naar en vanuit Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Henneken uit Zoetermeer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn juist de vriendelijke verhuizers die dit steeds weer waarmaken.