Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Best bezochte website van de verhuisbranche

Mondial Movers Best bezochte website van de verhuisbranche

Alblasserdam – Mondial Movers heeft een half jaar geleden , in september 2011, haar nieuwe website gelanceerd. Dat de nieuwe site niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het bezoekersaantal, dat binnen de 6 maanden tot boven de 50.000 is gestegen. Een jaartotaal van meer dan 100.000 unieke bezoekers op website is dan ook zeker reëel.

Bijzonder aan de site is het gebruiksgemak, de volledigheid van de informatie en de actualiteit. Vooral de nieuwsberichten en de twitterfontein maken dat veel bezoekers regelmatig op de site terugkomen. Uniek is verder het feit dat het enige website in de verhuiswereld is waarop direct de resultaten van de klanttevredenheidsonderzoeken zijn af te lezen. Online worden de laatst bekende cijfers automatisch aangepast, zodat het mogelijk is de prestaties van de vestigingen in het land te vergelijken. Ook worden de opmerkingen van de klanten op de homepage getoond.

Voor zover als bekend trekt geen andere site van een verhuisbedrijf zoveel tevreden bezoekers. Binnen de Erkende Verhuizers is Mondial Movers het grootste verhuisbedrijf van Nederland. Meer dan 1 op de 8 families die er voor kiezen om met een Erkende Verhuizer verhuizen doen dat via één van de 28 vestigingen van Mondial Movers. In de zakelijke markt is Mondial Movers marktleider in Rijksverhuizingen (contracten met 8 van de 11 ministeries) en binnen De Zorg, waar meer dan 50% van de zorginstellingen gekozen heeft voor Mondial Movers.