Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ben Rosier neemt afscheid van Mondial Dijkstra Verhuizingen

Ben Rosier heeft na veertig jaar afscheid genomen van Mondial Dijkstra Verhuizingen uit Enschede. “Het werk zit erop. Dat moet toch even verwerkt worden.”

Ben Rosier Mondial Dijkstra Verhuizingen

Archieffoto van Mondial Dijkstra Verhuizingen, gemaakt in 1985 in Spanje. Met van links naar rechts: Jaap Dijkstra, Aline Rosier, Ben Rosier en dochter Rosier.

Eigenaar Jaap Dijkstra van het Mondial verhuisbedrijf in Enschede nam vorige maand afscheid van Ben Rosier. Een trouwe kracht, die hij al jaren kent. “Mijn vader heeft in 1977 Kuiper Verhuizingen in Enschede overgenomen, inclusief het personeel. Ben werkte al verscheidene jaren voor Kuiper Verhuizingen als voorman verhuizer en kwam zodoende bij het bedrijf van mijn vader in dienst”, blikt Jaap terug.

“Van 1977 tot 1991 was hij werkzaam als voorman/ verhuizer. In 1991 is mijn vader overleden en heb ik zijn bedrijf voortgezet. Van 1993 tot 2017 heeft Ben bij mij gewerkt als taxateur (particuliere verhuizingen). Hij mocht het verhuizen en daarna de taxaties altijd graag doen, maar gezien zijn leeftijd (75 jaar) en zijn gezondheid heeft hij nu de knoop doorgehakt om bij ons te stoppen.”

Ben werd door het verhuisbedrijf in de watten gelegd tijdens zijn afscheid. Het was tevens een mooi moment om herinneringen op te halen. “We hebben aardig wat anekdotes van vroeger op kunnen halen. En wat hebben we samen veel beleefd! Nu zit het werk er dan echt op. En dat moet toch even verwerkt worden.”