Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Barbara Monnier bij IAM Annual Meeting

Barbara Monnier met klompjes naar Orlando

Barbara Monnier MMI

Barbara Monnier van Mondial Movers International heeft een bezoek gebracht aan de 52ste jaarlijkse bijeenkomst van de IAM, de International Association of Movers.

De IAM is de grootste organisatie waarin de internationale verhuizers van over de hele wereld zich verenigd hebben.

De afgevaardigden van de verhuisbedrijven waren dit jaar naar Orlando gekomen om gegevens uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de internationale verhuizingen.  Ook Barbara Monnier heeft van dinsdag tot en met vrijdag talloze handen geschud van collega’s uit alle landen waar ze mee samenwerkt om de internationale verhuizingen op en top uit te kunnen voeren.

Natuurlijk is het moeilijk om de aandacht vast te houden tussen alle bezoekers en daarom kon Barbara Monnier zich dit jaar presenteren met een wel heel bijzonder visitekaartje. Speciaal voor deze conferentie is er, door Grafisch Bureau Time uit Rotterdam, een visitekaartje gemaakt waarop niet alleen een foto van haar is afgedrukt, maar ook is er een leuk klompje als speldje op vastgemaakt. Wordt de “pin”vervolgens van het kaartje afgehaald (en dat gebeurt natuurlijk, want het is een heel leuk Hollands klompje) dan blijft er een afbeelding van het klompje over.

Het visitekaartje van Barbara Monnier was een groot succes, niet alleen omdat in de loop van de bijeenkomst steeds meer mensen het mooie speldje gingen dragen, maar ook – en dat was natuurlijk de bedoeling – ook collega’s die Barbara voor de eerste keer gezien had niet snel zullen vergeten dat ze met Barbara Monnier van Mondial Movers International (MMI) hebben gesproken.

Door het bezoek en het aanhalen van de contacten met agenten is in ieder geval bereikt dat we ook het komend jaar weer net dat beetje extra service kunnen verlenen aan onze klanten. Immers er gaat niets boven persoonlijk contact.