Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Barbara Monnier in Amerika

Barbara Monnier, senior accountmanager van Mondial Movers International, is aanwezig op de 54ste jaarlijkse International Association of Movers (IAM) bijeenkomst in New Orleans, Louisiana USA.

barbara monnier verhuizer mondial movers

Internationale collega’s van de verhuisbedrijven komen dit jaar bijeen in New Orleans om elkaar te ontmoeten en gegevens uit te wisselen. Daarnaast wordt op de jaarlijkse bijeenkomst iedereen weer op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internationale verhuizingen.

Mondial Movers International in beeld

Barbara Monnier schud de komende dagen talloze handen van collega’s uit landen waar ze mee samenwerkt om elke internationale verhuizing succesvol uit te kunnen voeren.

Door positieve reacties op de presentatie van vorig jaar, heeft Barbara ook dit jaar haar eigen presentatie van Mondial Movers International mee. Een vernieuwde korte presentatie die collega’s een indruk geeft over de Mondial Verhuisbedrijven en de diensten die zij samen met Mondial Movers International kunnen aanbieden.

Meet & Greet

De agenda van Barbara Monnier staat de komende dagen vol met afspraken en de presentatie is dan ook een leuke toevoeging bij de gesprekken die worden gevoerd. Collega’s zullen niet snel vergeten dat ze met Barbara Monnier van Mondial Movers International hebben gesproken.

De bijeenkomst duurt nog tot 26 oktober 2016, dus er is nog genoeg tijd om collega’s te ontmoeten en natuurlijk ook wat van de sfeer van New Orleans op te snuiven.