Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Barbara Monnier aanwezig op IAM Annual Meeting

Barbara Monnier, senior accountmanager van Mondial Movers International, is aanwezig op de 53ste jaarlijkse International Association of Movers (IAM) bijeenkomst in San Diego, California USA.

barbara monnier verhuizer mondial movers

Locatie van de bijeenkomst in San Diego.

De IAM is, wereldwijd, de grootste organisatie van internationale verhuizers van over de hele wereld.

Internationale collega’s van de verhuisbedrijven komen dit jaar bijeen in San Diego ( Californië – USA) om elkaar te ontmoeten en gegevens uit te wisselen. Daarnaast wordt op de jaarlijkse bijeenkomst iedereen weer op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de internationale verhuizingen.

Barbara Monnier schud, net als vorig jaar, de komende dagen talloze handen van collega’s uit landen waar ze mee samenwerkt om elke internationale verhuizing succesvol uit te kunnen voeren. Natuurlijk is het, op zo’n bijeenkomst waar het zo druk is, altijd lastig om elkaar later te herkennen. Vorig jaar boden de visitekaartjes, met leuk klompje als speldje, hiervoor uitkomst. Dit jaar neemt Barbara haar eigen presentatie van Mondial Movers International mee. Een korte presentatie die collega’s een indruk geeft van de landelijke aanwezigheid van de Mondial Verhuisbedrijven en de Internationale verhuizingen die er vanuit Nederland uitgevoerd worden.

De agenda van Barbara Monnier staat de komende dagen vol met afspraken en de presentatie is dan ook een leuke toevoeging bij de gesprekken die worden gevoerd. Collega’s zullen niet snel vergeten dat ze met Barbara Monnier van Mondial Movers International hebben gesproken. Trouwens, ook dit jaar mogen de collega’s het speldje met de klompjes houden!

De bijeenkomst duurt nog tot 21 oktober 2015, dus er is nog genoeg tijd om collega’s te ontmoeten en natuurlijk ook wat van de sfeer van San Diego op te snuiven.