Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Baptistencentrum verhuisd van Barneveld en Praag naar Amsterdam

Baptistencentrum verhuisd van Barneveld en Praag naar Amsterdam

De verhuizers van Mondial Waaijenberg verhuizers uit Ede hebben weer een prachtige grote verhuizing tot een goed eind gebracht.

In de maand juni zijn er maar liefst 40.000 boeken overgebracht van de bibliotheek van de baptisten in Praag naar het nieuwe Baptistencentrum in Amsterdam. Tussentijds was er dan ook nog de verhuizing van de Nederlandse zetel van de Baptistengemeente vanaf Barneveld naar Amsterdam.

In Amsterdam komt een centrum voor het Europese baptisme.

Het centrum omvat niet alleen de bibliotheek, maar onder andere ook het Baptisten Seminarium en Internationale Baptistenopleiding.

Komend vanuit de prachtige lokatie in Praag valt het (tijdelijke) gebouw in Amsterdam Slotervaart een beetje tegen, maar ook de Baptistengemeente moet roeien met de riemen die ze hebben en wacht even betere tijden af voor er weer geïnvesteerd gaat worden.

Voor de verhuizers van Mondial Waaijenberg was het een indrukwekkende klus. Met 3 combinaties naar Praag gebeurt nu eenmaal ook niet iedere dag en dan blijkt ook nog de bereikbaarheid binnen het historische pand in Praag niet optimaal. Er waren heel veel vrijwilligers bij het project betrokken en de verhuizers konden dan ook goed hun vakkennis delen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zeker de boeken met historische waarde kregen extra aandacht en uiteindelijk is het gelukt om alle boeken en de bijkomende inventaris tot tevredenheid van de opdrachtgever te verhuizen.

Een verhuisklus om nog lang van na te genieten.