Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Awards voor vriendelijkste buitendienst

Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, zijn Awards uitgereikt voor de vriendelijkste buitendienst van het bedrijf.

awards mondial moversV.l.n.r. Ben Willems, Gideon Korsten, John van Buuren

Alle Erkende Verhuizers in Nederland vragen hun klanten na afloop van de verhuizing om een enquêteformulier in te vullen. Mondial Movers kan daaruit aflezen waar binnen de organisatie de klant te maken krijgt met de vriendelijkste verhuizers.

Verhuizers zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de representatie van het verhuisbedrijf. Vooral de houding van de verhuizers tijdens het werk is in de enquêtes een speciaal punt van aandacht.

Op basis van de antwoorden van de klanten is een rangschikking gemaakt van de top 3 van de vestigingen met de meest vriendelijke verhuizers van Mondial Movers. Op de derde plaats is geëindigd Mondial Joh. Van Buuren & Zn. Verhuizingen uit Delft. De tweede plaats is voor Mondial Friesland Verhuizingen in Leeuwarden, terwijl de eerste plaats is weggelegd voor Mondial Bern. Willems Verhuizingen uit Sittard.

Het mag duidelijk zijn dat de Awards op de vestigingen met vreugde ontvangen zijn. Ook in de regionale pers is er volop aandacht voor de vriendelijkste verhuizers van Mondial Movers.