Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Awards voor ‘Vriendelijkste binnendienst 2018’

Traditiegetrouw werden tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de prijzen uitgereikt voor de ‘Vriendelijkste binnendienst 2018’. Hieronder een overzicht van de winnaars.

1e prijs: Mondial Van Dijk Verhuizingen

“Deze prijs is een mooie waardering voor het hele team. Een vriendelijke werkwijze is voor ons bedrijf heel belangrijk en we letten er ook sterk op bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Wij zijn een familiebedrijf en willen onze klanten oprecht zo goed mogelijk helpen bij de verhuizing”, vertelt Stijn van Dijk. Samen met zijn broer Roel staat hij aan het roer van Mondial Van Dijk Verhuizingen.

Vriendelijkste binnendienst 2018

Foto’s: Ron Jenner

2e prijs: Mondial Verhuisbedrijf Henneken

“Verhuizen is voor de meeste klanten een stressvolle periode. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers daarom zelf rustig blijven, goed naar de klant luisteren en zich flexibel opstellen. Vriendelijkheid zit bij ons in de genen”, vertelt directeur Lauwrens de Jong van Mondial Verhuisbedrijf Henneken.

Vriendelijkste binnendienst 2018

3e prijs: Mondial Bern Willems Verhuizingen

“Klanten stellen het op prijs als je eerlijk bent en gewoon jezelf bent. Wij zijn altijd duidelijk en klanten weten daardoor precies wat ze van ons kunnen verwachten”, vertelt Ben Willems van Mondial Bern. Willems Verhuizingen.

Vriendelijkste binnendienst Mondial Bern Willems 2018