Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Award voor Mondial TSN Groep

Het is lang geheim gehouden, maar afgelopen vrijdag is de Houtense NlDoet Award door Burgemeester de Jong uitgereikt aan Andries Vlot van Mondial TSN Groep, de vriendelijke verhuizer uit Houten.

award mondial movers

Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten organiseert ieder jaar de Houtense NlDoet Awarduitreiking. De prijs die hieraan verbonden is gaat naar een bedrijf of organisatie die maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Elk jaar wordt deze prijs, na een goed ontbijt, uitgereikt als start van het landelijke NlDoet weekend. Andries Vlot is dan ook trots dat Mondial TSN Groep, uit de handen van W. de Jong, burgemeester van Houten, de prijs in ontvangst mag nemen.

Mondial TSN Groep sluit zich aan bij een mooie rij winnaars van de Houtense NlDoet Award. Organisatie als Lions, Canon, transportbedrijf De Rooy, Rijnconsult en het Wellant College hebben de prijs voorgaande jaren in ontvangst mogen nemen.

De prijs, gemaakt door cadeaushop het Atelier, krijgt een mooie plek op het kantoor van verhuisbedrijf Mondial TSN Groep op het bedrijventerrein De Meerpaal in Houten.