Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Autoriteit Financiële Markten AFM

De Autoriteit Financiële Markten AFM heeft maar liefst twee meerjarige contracten gesloten met Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland.

autoriteit financiele markten AFM meerjarige contracten mondial movers

Jacqueline Winnen (Manager Huisvesting en Services van de AFM) en Tom Stuij (Algemeen Directeur van Mondial Movers) hebben de contracten tijdens een korte bijeenkomst op het kantoor van de Autoriteit Financiële Markten AFM, aan de Vijzelgracht in Amsterdam, ondertekend.

Het gaat om enerzijds een meerjarige overeenkomst voor het verlenen van handymandiensten en anderzijds om een soortgelijk contract voor de uitvoering van alle soorten verhuizingen in het pand van de AFM. De dagelijkse uitvoering van deze werkzaamheden verloopt via Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de Amsterdamse vestiging.

Gunning vond plaats na het doorlopen van een Europese Aanbesteding, waar meerdere partijen op hebben ingeschreven, maar waarbij Mondial Movers in beide gevallen als beste (Economisch Meest Voordelige Inschrijving – EMVI) naar voren kwam. Beide partijen hebben het vertrouwen uitgesproken in de toekomstige wederzijdse samenwerking.