Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

APE bij truckride

truckride mondial movers APE

De truckride die sinds 2003 georganiseerd wordt door de Lions Club Alblasserwaard Souburgh, heeft ook dit jaar weer voor een hoop blije gezichten gezorgd. De tocht wordt ieder jaar georganiseerd om een groep medemensen met een beperking een leuke dag te bezorgen.

Ruim 80 vrachtwagens reden afgelopen zaterdag door de Alblasserwaard, waaronder natuurlijk ook de APE van Mondial Movers. Ieder jaar weer is het bijzonder om te zien hoe er gereageerd wordt op de kleinste van alle deelnemende vrachtwagens. Het publiek langs de route reageert enthousiast en aan het eind van de dag waren chauffeur (Tom Stuij) en bijrijder (Etta) moe van het zwaaien!

Vanuit de APE bij truckrideDe tocht startte aan de Edisonweg in Alblasserdam en vervolgens ging het via Papendrecht, Sliedrecht, Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos naar Groot-Ammers. Na een prima lunch in het Ooievaarsdorp Liesveld ging de reis terug langs Streefkerk en Nieuw-Lekkerland. De opbrengst gaat dit jaar naar de Historische Vereniging West Alblasserwaard voor de renovatie van het pand aan de Cortgene in Alblasserdam.