Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Anne Feddema spreker jaarvergadering verhuizers Leeuwarden

Anne Feddema geeft uitleg over zijn kunstwerk "Movere"
Anne Feddema geeft uitleg over zijn kunstwerk “Movere”

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, heeft in de Oranjezaal van het Oude Stadhuis in Leeuwarden haar jaarvergadering 2014 gehouden. Zo’n 60 afgevaardigden van de 28 Mondial vestigingen en een aantal buitenlandse gasten hebben drie dagen doorgebracht in de Friese hoofdstad. Gastheer tijdens de bijeenkomst was Mondial Friesland Verhuizingen en de gasten verbleven in het gastvrije Hotel Post Plaza. Er was een uitgebreid programma en veel bekende en onbekende plekken zijn bezocht. Prachtig was de ontvangst in de historische Oranjezaal van het Oude Stadhuis.
Speciale gast was de bekende Leeuwarder schilder-dichter-performer Anne Feddema en hij heeft het luisterend publiek zeker geboeid. Speciaal voor de gelegenheid heeft Anne Feddema een kunstwerk gecreëerd dat hij “Movere” heeft genoemd. In zijn uitgebreide explicatie maakte hij duidelijk dat Mondial Movers en Verhuizen zijn gedachten bij het maken van de collage hebben beïnvloed. Zo is het gemaakt van een stevige Mondial Movers verhuisdoos en is er gewerkt met tape en paktouw. De voorstelling toont een aantal landen van over de hele wereld waar klanten naar toe gaan of terugverhuizen. De auto’s fungeren als lastdragers, de rode stippen geven de Mondial vestigingen en agenten weer over de hele wereld en de gele stippen zijn er om de aandacht te focussen op het geheel. Tot slot werd de speciale gele balk door Anne aangebracht om de verbondenheid van de organisatie met haar klanten te verbeelden.
Voor de toehoorders, niet allemaal getrainde kunstkenners, was het verhaal soms verhelderend, soms verwarrend, maar zeker nooit vervelend.
“Movere” van Anne Feddema wordt toegevoegd aan de Mondial Movers kunstcollectie, waarin inmiddels een behoorlijk aantal werken van gerenommeerde kunstenaars is opgenomen.