Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Dijkstra doneert 30 Speelgoededoelendozen aan stichting All4free

Jaap Dijkstra heeft namens Mondial Dijkstra Verhuizingen maar liefst 30 Speelgoededoelendozen overhandigd aan het goede doel All4free. Dit is een particulier initiatief ter ondersteuning van de minima in Twente: het speelgoed gaat naar kinderen voor wie een verjaardagscadeau niet vanzelfsprekend is.

All4free Twente ontvangt Speelgoededoelendozen van de Mondial Movers Foundation

De Speelgoededoelendoos is een initiatief van de Mondial Movers Foundation. Met deze unieke verhuisdoos zamelen alle 19 Mondial verhuisbedrijven speelgoed in voor kinderen die opgroeien in armoede. Familiebedrijf Mondial Dijkstra Verhuizingen uit Enschede heeft de afgelopen maanden veel speelgoed ontvangen van klanten, waardoor er inmiddels een grote voorraad in de opslag stond. Eigenaar Jaap Dijkstra heeft deze verhuisdozen onlangs bezorgd bij All4free. De initiatiefnemers van All4free bieden op allerlei vlakken ondersteuning aan mensen die het niet zo breed hebben. Er zijn zo’n 500 gezinnen in beeld die geholpen worden. Het speelgoed dat is gedoneerd, is dan ook meer dan welkom. Het zal niet alleen gebruikt worden om als verjaardagscadeau te overhandigen, maar ook om aanvragen van instanties in behandeling te nemen waar kinderen zonder speelgoed zitten.

Mondial Movers Foundation

De Mondial Movers Foundation werd in 2020 opgericht door de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers (waar Mondial Dijkstra Verhuizingen onderdeel van uitmaakt). De missie van deze stichting is: een structurele bijdrage leveren aan minder armoede en eenzaamheid in Nederland. De Speelgoededoelendoos is een van de acties van de Foundation. Het afgelopen jaar zijn er al in heel Nederland goed gevulde verhuisdozen overhandigd aan lokale goede doelen.