Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Movers International: Alejandra van Amersfoort

Het team van Mondial Movers International heeft een nieuwe college verwelkomd: Alejandra van Amersfoort. Zij is als account executive aan de slag gegaan bij het internationale verhuisbedrijf.

 

Alejandra van Amersfoort.

Alejandra behaalde haar diploma aan de hogeschool voor International Business and Languages en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de internationale verhuisbranche. “Ik ben zelf tweetalig opgevoed (Nederlands en Spaans) en heb daardoor altijd interesse gehad in vreemde talen. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een transportbedrijf in Portugal, waardoor ik ook de Portugese taal in de praktijk heb kunnen brengen. Later tijdens mijn opleiding heb ik een half jaar aan een universiteit in Argentinië gestudeerd, waar er onder meer aandacht was voor international business marketing.”

Ervaring

Na haar terugkomst in Nederland is ze afgestudeerd bij een internationaal verhuisbedrijf (De Haan) waar ze een tijdje is blijven werken. Hier is ze op diverse afdelingen werkzaam geweest. Sinds april 2018 maakt ze onderdeel uit van het team van Mondial Movers International. “Een verhuizing naar het buitenland is voor een klant een bijzonder traject waarbij er veel komt kijken. Er moet bijvoorbeeld van alles geregeld worden op het gebied van documentatie. Het is mooi om mensen daarbij te kunnen helpen. Het fijne van Mondial Movers is bovendien dat je echt de tijd hebt om klanten goed te begeleiden.”

Mondial Movers International

Het team van Mondial Movers International bestaat uit Barbara Monnier, Niecky de Liefde, Joke Glastra en Alejandra van Amersfoort. Kijk voor meer informatie op www.mondialmoversinternational.nl.