Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Agrarische verhuizing naar Canada

Mondial Oostland Verhuizingen kan álle soorten bedrijfsverhuizingen uitvoeren: zo werd er onlangs een agrarisch bedrijf van Nederland naar Canada verhuisd. De drie 40ft containers werden gevuld met uiteenlopende materialen, waaronder tractoren, shovels, hekken en combines.

agrarische verhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen heeft door haar jarenlange ervaring de expertise in huis om boeren en tuinders te verhuizen naar een andere locatie in Nederland, Europa of overzee.
Bij deze agrarische verhuizing naar Canada zorgden de export packers van het verhuisbedrijf ervoor dat alle materialen zeewaardig werden verpakt. Vanuit de haven in Rotterdam werden de verzegelde containers vervoerd naar de eindbestemming, Alberta in Canada.

Overzee verhuizen

Er komt veel kijken bij het organiseren van een internationale verhuizing overzee, niet alleen als het gaat om het inpakken van de inventaris, maar ook om het regelen van de papierwerk bij de douane. Mondial Oostland Verhuizingen (onderdeel van Mondial Movers) kan deze zorgen uit handen nemen: klanten hoeven zich daardoor niet druk te maken om zaken als de inklaring bij de douane.

Lees meer over onze dienstverlening rondom internationale verhuizingen.

agrarische verhuizing