Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MVO Nederland neemt afscheid van Willem Lageweg

Op 28 juni 2016 heeft Willem Lageweg, na 10 jaar directeur-bestuurder te zijn geweest van MVO-Nederland afscheid genomen.

mvo nederland mondial movers

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers heeft Willem meegemaakt sinds het bedrijf in 2007 partner werd van MVO Nederland en heeft tijdens de afscheidsreceptie aan Willem nogmaals duidelijk gemaakt welke bijzondere rol hij gespeeld heeft bij de ontwikkeling van Mondial Movers.

Trouwens, alle aanwezigen tijdens het ter gelegenheid van het afscheid georganiseerde symposium in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, waren het op dit gebied eens.

Willem heeft op bijzondere wijze invulling gegeven aan de ontwikkeling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Nederland.

Te midden van 200 bondgenoten en mede-strijders heeft Willem Lageweg, volledig verdiend, mogen horen dat hij benoemd is tot officier in de Orde van Oranje Nassau. Een hoge onderscheiding, waaruit des te meer blijkt dat hij zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor tal van maatschappelijke doelen in binnen- en buitenland.

Willem gaf alle aanwezigen een bedankkaartje mee met aan de ene kant de tekst:

Beste Bondgenoot en mede-strijder,

Heel vele dank voor wie je bent en voor onze samenwerking. Vooral ook veel dank voor wat jij allemaal doet voor een beter wereld. Ik ben daar zeer van onder de indruk. Mede door jouw iznet wordt in deze tijd de basis gelegd voor een duurzame gouden eeuw.

Ik geloof in een economie waarin uitstoot en afval zijn verdwenen. En in een wereld waarin ieder talent – ongeacht herkomst of beperking – telt en meedoet. Daar zal ik mij ook in de komende periode voor blijven inzetten.

Hartelijke groet, Willem.

En aan de andere kant een afbeelding van een wereldbol, opgebouwd uit de namen van diegenen die samen met hem strijden voor een betere wereld. Mondial Movers is blij dat ook de naam van Tom Stuij aan dit totaal wereldbeeld is gekoppeld.

mvo nederland mondial movers