Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Actie MVO 23: Schijnwerpers op Bridge the Gap

Het pas verhuisde echtpaar Wognum valt in de prijzen. Ze ontvingen twee maal 450 euro. Voor henzelf en een goed doel. Echtpaar Wognum werd door Mondial Baars Verhuizingen aangewezen als de gelukkigen van de actie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven zet voor 23ste maal goed doel in de schijnwerpers.

De heer Nico Wognum mocht als 23ste gelukkige een cheque t.w.v. 450 cadeau doen aan een goed doel. Geld weggeven is wel aan de Haarlemmer besteed. Speciaal voor de gelegenheid trok hij zijn witte colbertjasje uit de kast om het geheel wat cachet te geven. De schijnwerpers stonden afgelopen vrijdag op Stichting Bridge The Gap.

Een ‘schisis’ of lip-, kaak- en gehemeltespleet. In de volksmond beter bekend als een hazenlip. Je zal het maar hebben. Stichting Bridge the Gap helpt mensen in Vietnam en Laos er van af. De Stichting begon dertien jaar geleden in Vietnam met het opleiden van lokale mensen. Nu draagt het team Nederlandse tandheelkundigen en chirurgen hun expertise over in Laos.

Prof. Dr.Wiebe Mulder: ‘Een safari in chirurgie dat is precies wat de lokale chirurgen niet krijgen voorgeschoteld. Bridge the Gap leidt locals op om patiënten te behandelen met de mogelijkheden die daar zijn. Ons uitgangspunt is doen’.
Naast het overbrengen van expertise, betaalt de stichting de behandelingskosten voor patiënten die dat zelf niet kunnen opbrengen.  Met de MVO cheque van Mondial Movers kunnen vijf mensen worden behandeld. 

Bijschrift bij foto: Tom Stuij (directeur Mondial Movers), mevr. Ria Wognum, Pierre Badagliacca (eigenaar Mondial Baars Verhuizingen), dhr. Nico Wognum, Henk Schotte en Prof. Dr. Wiebe Mulder (Bridge the Gap)