Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Actie MVO 18: Gift voor Reumafonds en toegift voor Mondial Movers

Mondial Movers zal in 2010 dertig maal een klant en een goed doel in het zonnetje zetten. Bijzonder is dat achter bijna elke goede doelen keuze een verhaal schuil gaat. Elke klant en elk goed doel juicht de MVO actie toe. De uitreiking in Middelburg was van het kaliber waar het kippenvel van over je rug omhoog kruipt.

Mevrouw Verhulst verhuisde onlangs met Mondial Vogel Verhuizingen van Halsteren naar Middelburg. Terug naar de stad waar zij opgegroeid is. Een grote witte vleugel stond voor het raam in de woonkamer. “Afgelopen zaterdag heb ik een piano voordracht gegeven aan honderd mensen in een kerk in Amsterdam, laat de 92-jarige dame weten.

Het is niet aan haar te zien dat zij deze respectabele leeftijd al heeft bereikt. Ze lijdt al heel wat jaren aan reuma. Een ziekte die de gewrichten, pezen, banden en spieren aantast. Hoe is het mogelijk om deze ziekte te combineren met haar passie: pianospelen. Geduldig wachten we haar antwoord af. De gelukkige van de MVO actie, vertelt dat het spelen pijnlijk is, maar dat ze er ook baat bij heeft. Het pianospel houdt haar gewrichten soepel. Het Reumafonds ontving dan ook de gift. Mondial Movers en Mondial Vogel Verhuizingen ontvingen een (piano) toegift.

Mondial Movers zal in 2010 dertig maal een klant en een goed doel in het zonnetje zetten

Middelburg – Reumafonds ontving uit handen van Mevrouw Verhulst een cheque ter waarde van 450 euro.